DSV Nederland

Global Transport and Logistics
Follow

This company has no active jobs

DSV Nederland

Global Transport and Logistics

About Us

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen in luchtvracht, zeevracht, wegtransport, pakketten, warehousing, e-fulfilment en supply chain.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

Onze organisatie is opgedeeld in de drie divisies Air & SeaRoad en Solutions. Binnen Air & Sea bieden we wereldwijd oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee-en luchtvracht. Binnen Road vervoeren we dagelijks met meer dan 20.000 vrachtwagens, goederen naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken we samen met onze klanten aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de totale efficiëntie verhogen en kosten verlagen. Hiervoor beschikken we alleen in Nederland al over ruim 750.000 m2 verspreid over verschillende magazijnen.

DSV is een zeer financieel gezond bedrijf en heeft in Nederland ruim 20 vestigingen waar we met meer dan 2.500 collega’s samenwerken aan uw doelstellingen.